За нас

"Тул Експертс" ООД гр. София

“Тулс експертс” ООД е основана през 2019 г. от трима експерти, със сериозен опит в сервизното обслужване на професионални и хоби електромашини.

Ние знаем , че инструментът е дясната ръка на всеки майстор и всяка повреда нарушава графика и постигането на крайната цел.

Знаем също, че времето Ви е ценно и се стремим да не го пилеем …

Нашата цел

 

Предлагаме обслужване от врата до врата-

не ви ангажираме с търсене на куриер или предаване в наш офис на повредената машина. 

Ние организираме куриер за взимане/ връщане на Вашата машина от цялата страна, а в рамките на гр. София Ви изпращаме наш служител, който ще вземе повредения и ще Ви върне напълно ремонтирания инструмент след манипулацията.

 Всичко това за наша сметка. 

 

Защо да изберете нас?

Благодарение на опита натрупан през годините, можем да твърдим, че имаме необходимата експертиза за решаване на всеки технически проблем, свързан с електроинструментите.

Произходът и гаранцията за качество на резервните части, които влагаме при нашите ремонти са задължително условие. Благодарение на добрите ни партьорски отношения с утвърдени доставчици, разчитаме на коректна и бърза доставка.

Благодарение на професионалния ни опит в комбинация с коректните ни партньори/доставичици, можем да Ви предложим бързо обслужване, но в никакъв случай за сметка на качеството.

За да спестим от Вашето време, предлагаме :

За гр. София- да вземем повредената машина от Ваш адрес и да я върнем обратно, когато е готова.

За страната- да поръчаме куриер за наша сметка, с който да ни изпратите повредената машина. След като е отново готова за  да Ви служи, да Ви я върнем по куриер обратно и това отново за наша сметка.

Държим на коректните отношения с клиентите.

Преди всеки ремонт, извършваме диагностика в резултат на която, клиентът да вземе информирано решение за предстоящота техническа  манипулация, нейната цена и времето  необходимо за ремонт. Ако цената на ремонта не е удачна за Вас, то заплащате само диагностиката.

Цените на нашите услуги са конкуретни спрямо качеството и бързината на изпълнение на всеки ремонт.

Свържете се с нас

Scroll to top